Τρόποι Πληρωμής


Αντικαταβολή.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ώστε τα προϊόντα να παραδοθούν στην διεύθυνση που θα καταχωρήσετε. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή καταβάλλετε το χρηματικό ποσό στον εκπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών Ελτά. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ.


 Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες που φέρουν λογότυπο VISA, Visa Elerctron, American Express, Maestro ή MasterCard.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Payments .

Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές
εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments.Στην VIVA διαθέτουν εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ αναγνωρίζουν τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουν κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούν τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, όπως ανωνυμοποίηση, ψευδωνυμοποίηση, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι, συμμόρφωση προς διεθνή πρότυπα ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας ISO, PCI για προστασία δεδομένων και καρτών πληρωμών κλπ.

Όποιος συνεργάτης τους έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιράζονται τις πληροφορίες που τους δίνουμε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε επικοινωνώντας μαζί μας.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η Viva Payments λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η Viva Payments, η εταιρεία που έχει αναπτύξει τη λύση Viva Wallet, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Κατάθεση σε λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 0026.0367.34.0100577186

IBAN: GR4802603670000340100577186

Δικαιούχος: Κωνσταντίνου Φωτεινή.

Αφού κάνετε την κατάθεση θα χρειαστεί να στείλετε το αποδεικτικό με email στην εξής διεύθυνση payments@zefislove.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6981342880 για να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεσή σας.

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά, καλώντας στο 6981342880 , Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 – 14:00.


Start typing and press Enter to search

Καλάθι